«Rynkerock»

Tyskland disser Rolling Stones.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I år har det vært mye gammelt kjøtt på veiene i Tyskland. The Rolling Stones, Aerosmith, Genesis, The Who og the Police er blant bandene som har turnert det som er Europas største musikkmarked. Lokkematen for artistene har vært høye billettpriser, proffe konsertarenaer og en sikker inntektskilde i et fallende platemarked.

Men nå melder Reuters at Tyskland har fått nok. Etter det de oppfatter som flere måneder med elendige konserter, tar kritikerne til motmæle.

- Spørsmålet er hvorfor de gidder. Noen av disse gruppene er rett og slett utbrent. Andre bare gamle og kjedelige. De blir knust i anmeldelsene. Jeg sier ikke at alle burde ha gitt seg da de var førti, men¨noen disse konsertopplevelsene er så bissare at man må spørre seg om hva som er vitsen, sier kulturredaktøren for avisa Welt am Sonntag til Reuters.

- Pensjonistenes forkjærlighet med å reise har ikke noe med kunst å gjøre, skrev Jochen Temsch, musikkjournalist i Süddeutsche Zeitung.

Billettsalget har også sviktet. Da Rolling Stones skulle spille konsert i Frankfurt i juni måtte de både senke billettprisene og bygge om scenen slik at den tok 10 000 mennesker mindre enn planlagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer