Rystende god Wii-nyhet

«Samba De Amigo» er på vei.

Om du er av den musikalske typen, kan du glede deg til at Dreamcast-klassikeren «Samba De Amigo» får en nyversjon for Wii.

Her får spillerne riste wii-kontrolleren og nunchuk-en som om de skulle vært maracas, og sørge for å holde rytmen så godt som mulig.

Wii-versjonen kommer med en haug av låter, inkludert massevis av nyheter og en rekke gamle favoritter. SEGA har ikke røpet selve låtlisten enda, men vil gjøre det i løpet av de kommende månedene.

Hovedpersonen i «Samba De Amigo» er den glade apekatten Amigo, og spillet er fullstappet av fargerike figurer og livlige brett. SEGA beskriver spillet som det perfekte festspillet, og det er ikke vanskelig å se hvordan det kan bli et populært spill i sosiale situasjoner.

Utviklingen foregår hos Gearbox Software, som er mest kjent for de taktiske skytespillene i «Brothers in Arms»-serien, men som utvilsomt er glade for å kunne lage et spill som ikke involverer alt for mange våpen, for en gangs skyld.

Lanseringen vil finne sted til våren.

RIST LØS: Det blir nå et gjensyn med maracas-apen Amigo på Wii. Dette skjermbildet er hentet fra originalen, som kom på Dreamcast i 2000. Foto: SEGA
RIST LØS: Det blir nå et gjensyn med maracas-apen Amigo på Wii. Dette skjermbildet er hentet fra originalen, som kom på Dreamcast i 2000. Foto: SEGA Vis mer