Så dere hvor frodig det er på Grønland, sa vikingene da de avspaserte i 1066.

FAKE NEWS skal redde verden og herrene i Hagen.

VIKINGENE VAR FRAMSYNTE: I følge ganske sikre kilder sa de norske vikingene i 1066, dagen før slaget ved Hastings, nøyaktig det samme som Carl I. Hagen sier i dag: Fjellene er ikke menneskeskapte. Foto: NTB Scanpix
VIKINGENE VAR FRAMSYNTE: I følge ganske sikre kilder sa de norske vikingene i 1066, dagen før slaget ved Hastings, nøyaktig det samme som Carl I. Hagen sier i dag: Fjellene er ikke menneskeskapte. Foto: NTB ScanpixVis mer
Meninger

Retrodebatten for partiledere på NRK har gitt de med vannkjemmet hår, matrosdresser og fuglehunder vann på møllen (mølla). Derfor er det nå nesten bestemt av Ernas deilig er jorden-regjering – ved karaoke – og kulturministeren – at vi heretter skal skru tiden (tida) tilbake. #1814varoppskrytt.

Carl Ivar Hagen, mannen som gir det evige solskinn et janusansikt, ønsker å skru tiden tilbake til dagen før slaget ved Hastings i 1066 fordi da hadde de norske vikingene en lenge etterlengtet fridag som de blant annet brukte til å snakke om hvor frodige det var på Grønland og de laget også nidviser om muhammedanere og meningspolitiet.

Vi i Dagbladet ønsker å skru tida tilbake til 1994 da vi solgte 220 000 papiraviser per dag, og vi hadde korrekturavdeling, arkiv, Akersgata 49 og entusiasme. Facebook Høyre ønsker å skru tida tilbake til 1939. Hvorfor? Spør dem.

Landets homofober sier i en uttalelse at de vil tilbake til 1947 fordi da var ikke Forbundet av 1948 stiftet. Det skal også være planer om re-starte Ungdommens radioavis på onsdager og derfor legge ned P3, mens pausefiskene vil erstattet Dagsnytt 18 (eller for å si det slik, Dagsnytt 18 på tv er samtidens pausefisker, så det blir ikke helt den store forskjellen). #Televimsen.

De evige sjefer i Norges Fotballforbund har også fått beskjed om å gjeninnsette Drillo og skru tida tilbake til St. Hans-aften 1998. Når det gjelder Aftenposten jobbes det der, dag og natt (ikke eierne og utbyttejegerne selvsagt) med å skru samtida tilbake til gullperiodene 1940 til 1945 da avisa tjente gode penger, men samtidig vil dette by på problemer, Harald Stanghelle ble først født i 1956. Men, som vi vet via Fake News forskes det innenfor medisin på å å gi folk som er født for seint en ny sjanse til å bli født for tidlig. #SS

De eneste som ikke ser noe vits i å skru tida tilbake er Senterpartiet ettersom i dette partiet har tida stått stille siden juni 1920. Arbeiderpartiet vil tida tilbake til vinter-OL i Oslo. Denne skribent ønsker seg 1975 og Bay City Rollers. Dette var før den helvetes punken ødela for oss med platåsko.#kyss.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.