VIKINGENE VAR FRAMSYNTE: I følge ganske sikre kilder sa de norske vikingene i 1066, dagen før slaget ved Hastings, nøyaktig det samme som Carl I. Hagen sier i dag: Fjellene er ikke menneskeskapte. Foto: NTB Scanpix
VIKINGENE VAR FRAMSYNTE: I følge ganske sikre kilder sa de norske vikingene i 1066, dagen før slaget ved Hastings, nøyaktig det samme som Carl I. Hagen sier i dag: Fjellene er ikke menneskeskapte. Foto: NTB ScanpixVis mer

Så dere hvor frodig det er på Grønland, sa vikingene da de avspaserte i 1066.

FAKE NEWS skal redde verden og herrene i Hagen.

Meninger

Retrodebatten for partiledere på NRK har gitt de med vannkjemmet hår, matrosdresser og fuglehunder vann på møllen (mølla). Derfor er det nå nesten bestemt av Ernas deilig er jorden-regjering – ved karaoke – og kulturministeren – at vi heretter skal skru tiden (tida) tilbake. #1814varoppskrytt.

Carl Ivar Hagen, mannen som gir det evige solskinn et janusansikt, ønsker å skru tiden tilbake til dagen før slaget ved Hastings i 1066 fordi da hadde de norske vikingene en lenge etterlengtet fridag som de blant annet brukte til å snakke om hvor frodige det var på Grønland og de laget også nidviser om muhammedanere og meningspolitiet.

Vi i Dagbladet ønsker å skru tida tilbake til 1994 da vi solgte 220 000 papiraviser per dag, og vi hadde korrekturavdeling, arkiv, Akersgata 49 og entusiasme. Facebook Høyre ønsker å skru tida tilbake til 1939. Hvorfor? Spør dem.

Landets homofober sier i en uttalelse at de vil tilbake til 1947 fordi da var ikke Forbundet av 1948 stiftet. Det skal også være planer om re-starte Ungdommens radioavis på onsdager og derfor legge ned P3, mens pausefiskene vil erstattet Dagsnytt 18 (eller for å si det slik, Dagsnytt 18 på tv er samtidens pausefisker, så det blir ikke helt den store forskjellen). #Televimsen.

De evige sjefer i Norges Fotballforbund har også fått beskjed om å gjeninnsette Drillo og skru tida tilbake til St. Hans-aften 1998. Når det gjelder Aftenposten jobbes det der, dag og natt (ikke eierne og utbyttejegerne selvsagt) med å skru samtida tilbake til gullperiodene 1940 til 1945 da avisa tjente gode penger, men samtidig vil dette by på problemer, Harald Stanghelle ble først født i 1956. Men, som vi vet via Fake News forskes det innenfor medisin på å å gi folk som er født for seint en ny sjanse til å bli født for tidlig. #SS

De eneste som ikke ser noe vits i å skru tida tilbake er Senterpartiet ettersom i dette partiet har tida stått stille siden juni 1920. Arbeiderpartiet vil tida tilbake til vinter-OL i Oslo. Denne skribent ønsker seg 1975 og Bay City Rollers. Dette var før den helvetes punken ødela for oss med platåsko.#kyss.