Så dere hvor frodig det er på Grønland, sa vikingene da de avspaserte i 1066.

FAKE NEWS skal redde verden og herrene i Hagen.

VIKINGENE VAR FRAMSYNTE: I følge ganske sikre kilder sa de norske vikingene i 1066, dagen før slaget ved Hastings, nøyaktig det samme som Carl I. Hagen sier i dag: Fjellene er ikke menneskeskapte. Foto: NTB Scanpix
VIKINGENE VAR FRAMSYNTE: I følge ganske sikre kilder sa de norske vikingene i 1066, dagen før slaget ved Hastings, nøyaktig det samme som Carl I. Hagen sier i dag: Fjellene er ikke menneskeskapte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Retrodebatten for partiledere på NRK har gitt de med vannkjemmet hår, matrosdresser og fuglehunder vann på møllen (mølla). Derfor er det nå nesten bestemt av Ernas deilig er jorden-regjering – ved karaoke – og kulturministeren – at vi heretter skal skru tiden (tida) tilbake. #1814varoppskrytt.

Carl Ivar Hagen, mannen som gir det evige solskinn et janusansikt, ønsker å skru tiden tilbake til dagen før slaget ved Hastings i 1066 fordi da hadde de norske vikingene en lenge etterlengtet fridag som de blant annet brukte til å snakke om hvor frodige det var på Grønland og de laget også nidviser om muhammedanere og meningspolitiet.

Vi i Dagbladet ønsker å skru tida tilbake til 1994 da vi solgte 220 000 papiraviser per dag, og vi hadde korrekturavdeling, arkiv, Akersgata 49 og entusiasme. Facebook Høyre ønsker å skru tida tilbake til 1939. Hvorfor? Spør dem.

Landets homofober sier i en uttalelse at de vil tilbake til 1947 fordi da var ikke Forbundet av 1948 stiftet. Det skal også være planer om re-starte Ungdommens radioavis på onsdager og derfor legge ned P3, mens pausefiskene vil erstattet Dagsnytt 18 (eller for å si det slik, Dagsnytt 18 på tv er samtidens pausefisker, så det blir ikke helt den store forskjellen). #Televimsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer