Så drep ham da!

Standardutgave av flau amerikansk highschoolkomedie.

FILM: Her kommer tagning nummer ørten av den standardiserte såpeserien for amerikanske tenåringer: Helten fra skolens basketteam er bare såååå skjønn, men så macho at han allerede har lært seg å turnere tre kjærester og et helt duskedameteam på en gang. Men så dukker skolens usynlige grå mus opp...

Om highschoolkomedier som dette pleier man å si at de er altfor amerikanske til å gå hjem i norsk ungdomskultur. Men etter nærmere ettertanke tror jeg ikke amerikanske ungjenter identifiserer seg særlig heller, med mindre de er åtte år og tror at livet skal arte seg sånn som dette. Helten heter John Tucker og spilles av Jesse Metcalfe fra «Frustrerte fruer». De tre bedratte jentene finner en ukysset Askepott-variant kalt Kate (Brittany Snow), og forvandler henne til en durkdreven prinsesse som skal ta balletak på John Tucker.

De bruker alle skitne knep, inklusive mors østrogenpiller som får baskethelten til å få umotiverte overgangsalder-anfall, haha, eller de lurer ham til å klatre over balkongen bare iført rød blondetanga. Svinet får altså som fortjent, jenter. Men det er jo skikkelig dårlig gjort å røpe hvordan disse forviklingene ender, hvem som får kalde føtter og hvem som angrer på et falskt og overflatisk og løgnaktig liv. Så det gjør jeg bare ikke!