Så fulle barn på Neverland

Jackson-hushjelp i retten i dag.

Den tidligere hushjelpen på Michael Jacksons ranch Neverland sa i retten i kveld at Jackson hadde flere nære guttevenner i alderen 10 til 14 år. Kiki Fournier mener at hun flere ganger så berusede eller dopede barn på Neverland, skriver USA Today.

Flere av barna bodde på Jacksons soverom under oppholdet i stedet for å bruke gjesterommene de hadde fått tildelt. Fournier beskrev barn uten foreldreoppsyn som sprang rundt, var sent oppe, spiste godteri, spilte spill og gjorde som de selv ville. Jackson gjorde lite eller ingenting for å regulere barnas oppførsel.

- De hadde godtekrig i teateret, fortalte hushjelpen.

- Han lot dem herje fritt.

Hun mente at den nå 15 år gamle gutten og lillebroren hans var blant dem som ble villere jo lengre de oppholdt seg på Neverland. I begynnelsen syntes hun gutten var veloppdragen, men etter hvert ble rommet hans mer og mer skittent.

Hun fortalte at hun en gang serverte middag til Jackson og fire barn. Tre av barna virket ruset, mente Fournier. Skuespilleren Macaulay Culkin, kjent fra \'Hjemme alene\'-filmene, var på Neverland som barn, ifølge kvinnen.

Så fulle barn på Neverland