Sa han skulle begå selvmord da han fylte 33

Nå er Deicide-vokalisten 44 og lager fortsatt interessant musikk .

BLASFEMISK: Frontfigur Glen Benton sa en gang at han skulle begå den ultimate blasfemiske handlingen, nemlig å håne korsfestelsen ved å begå selvmord da han fylte 33. I dag er han 44 og Deicide er ute med sin tiende plate. Foto: Indie Distribution
BLASFEMISK: Frontfigur Glen Benton sa en gang at han skulle begå den ultimate blasfemiske handlingen, nemlig å håne korsfestelsen ved å begå selvmord da han fylte 33. I dag er han 44 og Deicide er ute med sin tiende plate. Foto: Indie DistributionVis mer

ALBUM: Det infantile tekstuniverset til Deicide har, som tittelen indikerer, ikke gjennomgått noen betydelig modningsprosess siden starten i 1987.

To Hell With God

Deicide

4 1 6
Plateselskap:

Century Media/Indie Distribution

Se alle anmeldelser

På den musikalske siden er det derimot store endringer å spore denne gangen. De to Hoffman-brødrene er som kjent for lengst ute av dansen og det som kan beskrives som et mer eller mindre kjøtt-og-poteter-Deicide, hvor de brutale elementene har vært det bærende har denne gangen fått en hakket mer sofistikert tilnærming. Noe som gir seg utslag i en mer dynamisk plate og et større islett av melodi.

Sa han skulle begå selvmord da han fylte 33

Det betyr ikke at Deicide er klar for bedehusene riktig ennå, men det er mer å tygge på her. De mest hardbarkede vil kanskje føle seg litt snytt, mens de som synes at bandet har gått på tomgang de siste ti årene, kan få en oppvåkning. For eksempel kombinerer «How Can You Call Yourself a God» det beste av det gamle og det nye.

GLEN BENTON: Deicide-vokalisten er kjent for å være stor i munnen. Foto: Indie Distribution
GLEN BENTON: Deicide-vokalisten er kjent for å være stor i munnen. Foto: Indie Distribution Vis mer