Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sa ja i solnedgang

Med paparazzier hengende over gjerdet giftet Brad og Jennifer seg i et kjempetelt ved stranda i Malibu.

Hvis rapportene fra internasjonal presse stemmer, sa Pitt og Aniston «ja» til hverandre idet sola gikk ned over Stillehavet i natt. Og ble med det Hollywoods heteste ektepar.

Årets kjendisbryllup - hun har en av hovedrollene i TV-serien «Friends», han er en av Hollywoods heteste filmskuespillere - kostet i underkant av ti millioner kroner og var proppet med celebriteter.

Bevoktning

Siden talsmenn for Pitt og Aniston gikk ut og bekreftet giftermålet på torsdag, har festplassen vært sterkt bevoktet.

Ifølge den engelske avisa The Sun er tidligere Mossad-agent Moshe Alon ansvarlig for et sikkerhetsopplegg til over 1,5 millioner. Alan er til vanlig Liz Taylors faste livvakt når hun er på reise.

Forfulgt

Paret er særlig redd for en kvinne ved navn Athena Rolanda. Hun har over lengre tid forfulgt Brad Pitt, en gang kåret til «the sexiest man alive». I fjor ble hun funnet sovende i Hollywood-stjernens seng iført hans klær.

Fyrverkeri

200 gjester var invitert til bryllupet: Bruce Willis, Sting, Madonna og hennes engelske regissørkjæreste Guy Ritchie samt Jennifers kollegaer i TV-serien «Friends».

Gypsy Kings skal ha spilt ved mottakelsen og engelske Radiohead etter vielsen. Etter at Brad Pitt og Jennifer Aniston ga hverandre sitt «ja» under, ifølge The Sun; «en hvelving av blomster og bambus i det sola synker ned over havet», ble det skutt opp fyrverkeri til nesten 200000 kroner.

Ekskjærester

Filmstjernene prøvde lenge å holde forholdet skjult etter at de traff hverandre på en fest for over to år siden. Pitt hadde kort tid i forveien uttalt sin udødelige kjærlighet til Gwyneth Paltrow, og Aniston omtalte sin eks Tate Donovan som «en perfekt fyr».

En venn av paret sier til avisa The Express at Pitt selv ringte og fortalte Paltrow om bryllupet, så hun skulle slippe å lese det i avisa.

GIFT I TELT: Brad Pitt og Jennifer Aniston ble i natt gift i et telt med utsikt mot Stillehavet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media