Sa ja til Øya-spilling etter å ha blitt lokket med fotballbilletter

Skotske Glasvegas skal se landskamp på Ullevål i morgen.

FOTBALLFAN: Vokalist James Allan i det skotske bandet Glasvegas skal heie landet sitt til seier på Ullevål i morgen. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
FOTBALLFAN: Vokalist James Allan i det skotske bandet Glasvegas skal heie landet sitt til seier på Ullevål i morgen. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det skotske bandet Glasvegas har vært på mange musikkinteressertes lepper det siste året.

Etter at de fire skottene ble tatt inn i varmen av den tidligere The Jesus and Mary Chain-manageren Alan McGee og brakdebuterte med det selvtitulerte albumet «Glasvegas» i september i fjor, har den reverbdruknede gitarsounden deres funnet veien ut av mange nordmenns høytalere.

I mars spilte de foran et fullsatt Rockefeller.

Sa først neiMen det skulle mer til enn det vanlige konserthonoraret for å få dem tilbake til Norge i anledning Øyafestivalen.

- Vi la inn et bud på dem, men fikk blankt nei. De skal varme opp for U2 på Wembley på lørdag og hadde tenkt å ha fri hele denne uka, forteller Jonas Prangerød, presseansvarlig hos Øyafestivalen, til Dagbladet.

Men bandets skepsis til å legge inn en ekstra konsert på programmet forsvant da Øyafestivalen ble klar over skottenes fotballinteresse.

For festivalen kan takke John Carew og resten av fotballandslaget for at de til slutt fikk konsertavtalen i boks.

- De ombestemte seg tvert da vi inkluderte billetter til Norge mot Skottland på Ullevål i morgen. De er ihuga fotballfans hele gjengen, og gleder seg til å dra på Ullevål, sier Prangerød.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer