Så kom sola

QUART (Dagbladet.no): Endelig titta sola fram. Nå begynner sjekkinga.

«Why does it always rain on me?» sang Fran Healy mens regnet bøttet ned på Idrettsplassen i går kveld. I dag tittet sola fram og varmet smpåfuktige festivalgjengere.

- Det er klart sola gjør noe med humøret. Lite klær og mye kropp er jo alltid hyggelig, sier Annan Henia (20) fra Bislett. Han kastet toppen med en gang sola kom, og slapper nå av på Badeøya.

- Vi må kose oss med den sola som er, sier han.

På en flytebrygge ved festivalinngangen har en hel kameratgjeng fra Oslo kastet mesteparten av fillene.

- Vi har ikke rukket så mye sjekking ennå, men nå ser det lysere ut, sier Pål Schjerven (21).

Og det gjør det faktisk. Langtidsvarselet er i dag mer optimistisk enn gårsdagens. Det meldes om 0 millimeter regn ut uka, noe skyer, men på lørdag blir det faktisk sol.

- Vi er veldig fornøyd med festivalen så langt. bare fryd og gammen, og alt går bra. Været er ikke blitt noe problem, sier pressesjef Pål Hetland.

Sjekk Quart-været her

<B>LETTPAKKET: - Vi tok bare med singleter og lette topper. Men så lenge det er opphold så går det bra, sier moldejentene Siri Næss (21) og Liv Meland (21).
<B>JAKTKLARE: - Vi er jo perfekte så det er bare å ta bilde, sier Henrik Hemmestad (22), Jørgen Gad (20), Pål Schjerven (21), Anders Frogner (20), Martin Sævold (22), Jon Gunnar Brevik (22) fra Oslo.