Anmeldelse: Great News på Bylarm 2018

Så langt unna «fake news» du kan komme på en scene

Store nyheter fra det neste nye fra Bergen.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BYLARM: Great News fra Bergen har slett ikke oppfunnet rocken på nytt, men du verden så moro det er når noen vrir og vrenger litt ekstra og presser maks ut av den.

Trioen albumdebuterte i forrige måned med «Wonderfault». Og om de er tøffe på plate, blir de et monster live. «Fett», som bassist Ole Kristian Einarsen sier opptil flere ganger.

Stappfullt

Mange har åpenbart fått med seg at det skjer mye «spænende» i Bergen. Det har vært mye «fuzz» rundt dem, sjøl om bandet ikke har holdt på veldig lenge.

De spiller derfor for et stappfullt Blå som nok kunne tenkt seg mer enn 25 minutter med dette bandet (lydprøven tok litt tid). Til gjengjeld hadde ørene godt av hvile, for Great News spiller veeeldig høyt.

Triangler

På scenen står også tre triangler som skifter farge, noe som kan være en hilsen til Pink Floyd (for dem som ser for seg coveret til «Dark Side Of The Moon»). Og det er en del Floyd i musikken til dette bandet, som har et psykedelia-gen som skinner tydelig igjennom. Men det er også mye annet her innenfor rock- og popfaget, for eksempel er tittelmelodien fra debutalbumet som å høre britiske Tears For Fears a la «Everbody Wants To Rule The World».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer