«Så lett det hadde vært å bare signere med et kryss»

30 000 nederlendere ville se Maria Mena.

MARIA I VINDEN: Maria Mena opptrådte foran cirka 30.000 tilskuere på Pinkpop-festivalen i Landgraaf helt sør i Nederland i ettermiddag. Foto: Huub Krauth/huubkrauth.nl
MARIA I VINDEN: Maria Mena opptrådte foran cirka 30.000 tilskuere på Pinkpop-festivalen i Landgraaf helt sør i Nederland i ettermiddag. Foto: Huub Krauth/huubkrauth.nl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||LANDGRAAF (Dagbladet): - Dette er ikke hverdagen, altså. Spille for så mange mennesker på en festival av denne størrelsen. Dette er en luksusdag. En topp feriedag, sier Maria Mena avmålt til Dagbladet.

Vi sitter i en minibuss som frakter Maria videre etter en stiv halvtime med cd-signering i Free Record Shops telt midt på Pinkpop-området.

Cirka halvparten av festivalens 60.000 besøkende dukket opp da Maria tidligere i ettermiddag spilte på den nest største scenen.

- Signering er fint, men det blir så mange autografer at man underveis tenker: «Så lett det hadde vært å bare signere med et kryss».

Platina i sikteMaria Mena er pop hjemme. Men kanskje enda mer ute. Gullplate er for lengst innkassert i Tyskland for sisteskiva «Cause and Effect» (kravet er 100.000).

I Nederland kommer hun trolig til å nå tilsvarende trofé i Nederland (30.000) i kjølvannet av ettermiddagens Pinkpop-opptreden og to andre nederlandske festivaljobber.

Om ikke det er nok, så nærmer forgjengeren «Appearently Unaffected» seg platinastatus både i Tyskland og Nederland. På kontinentet tar Maria og manager Rune Lem steg for steg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer