DAB-radio:

Så mange flykter fra DAB:
- Påsken blir en DAB-test

Radiolytterne fortsetter å svikte DAB. I februar i år hadde radiokanalene 14,5 prosent færre lyttere enn i samme periode i fjor.

SLUKKET: Dette er første påske etter at de nasjonale kanalene slukket FM-senderne. Programleder Karen Marie Berg og Olav Viksmo Slettan slukket FM-senderen for Østfold, Vestfold, Oslo, Akershus, i Tryvannstårnet 20. september. FOTO: Heiko Junge / NTB scanpix
SLUKKET: Dette er første påske etter at de nasjonale kanalene slukket FM-senderne. Programleder Karen Marie Berg og Olav Viksmo Slettan slukket FM-senderen for Østfold, Vestfold, Oslo, Akershus, i Tryvannstårnet 20. september. FOTO: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Publisert

13. desember i fjor ble de siste nasjonale FM-senderne for radio slukket. Dermed kunne radiolytterne kun høre de landsdekkende kanalene på DAB, eller nettradio.

Men selv om DAB-overgangen var et faktum, er det mange som ikke har gått til anskaffelse av DAB-radio i hjemmet, i bilen eller på hytta. Siden overgangen har flere målinger vist at lyttertallene har gått nedover.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer