«Maskorama»:

Så mange fulgte finalen

Helgas finale av «Maskorama» var svært populær blant TV-seerne.

FJERNER MASKEN: Her fjerner snømonsteret, som vant «Maskorama», masken. Video: NRK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Finalen i NRKs ville gjettelek «Maskorama» gikk av stabelen på lørdag. Seks lørdager på rad har åtte kjendiser konkurrert i å vinne nordmenns hjerter - i en kamp om å ikke bli avslørt.

Under lørdagens finale sang de tre gjenværende deltakerne en sang hver. før en av deltakerne røk ut. Den første til å ryke var Bamsen, og artist Ingeborg Walther skjulte seg bak maska. Dermed endte hun på 3. plass.

Deretter var det duket for en forrykende duell mellom Dragen og Snømonsteret. Det var sistnevnte som trakk det lengste strået og endte til topps av «Maskorama». Bak maska skjulte artist Didrik Solli-Tangen seg, mens Victor Sotberg skjulte seg bak Dragen.

Suksess

«Maskorama» har gjennom de to sesongene fått svært gode seertall. I fjor fikk nesten 1,4 millioner nordmenn med seg at Ulrikke Brandstorp gikk til topps i konkurransen. Seertallene for årets sesong har vært på godt over millionen. Så langt har årets mest sette program av «Maskorama» vært sesongpremieren, som fikk 1 262 000 seere.

Årets finale samlet hele 1 249 000 seere, viser tall Dagbladet har hentet fra NRK. 1 133 000 av disse så sendinga lineært, noe som ga programmet en markedsandel på 68 prosent. Det er sesongens nest mest sette program, etter premieren. Det er derimot et lavere seertall enn fjorårets finale, som samlet 1 377 000 seere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer