Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Så mange så Eli Karis siste værstunt

Over månedens gjennomsnitt

 SISTE STUNT: Eli Karis siste stunt samlet mange seere som ville ta farvell med den profilerte værdamen fra TV2. foto: TV2
SISTE STUNT: Eli Karis siste stunt samlet mange seere som ville ta farvell med den profilerte værdamen fra TV2. foto: TV2 Vis mer

I går kveld klokken 21.20 avsluttet Eli Kari Gjengedal sin jobb som værdame i TV2 med et siste sunt.

Så mange som 459 000 mennesker så Gjengedal forsvinne fra skjermen under gårsdagens værmelding.

«Fadet ut» Eli Kari valgte å ta gjenskape Harald Heide-Steen jr sin sketch fra 70-tallet, som en symbolsk markering på sin avgang fra tv-kanalen.

Det innebar at Gjengedal hadde på seg en «blue screen»-kjole som gjorde at hele kroppen gikk i ett med bakgrunnen og ble usynlig. Dermed var det bare hodet og hendene som var synlige på skjermen, og fløt rundt på værkartet.

- Jeg synes dette stuntet passet veldig bra til min siste sending, siden jeg liksom «fader ut» og forsvinner, sa Eli Kari Gjengedal til Dagbladet i går.

Tok farvel med Eli Kari Stuntet hadde hun planlagt og ønsket å gjennomføre i lang tid, og tross noe spekulasjoner har hun klart å holde på hemmeligheten helt fram til sendingstidspunktet. Det resulterte i mange spente seere som boltret seg for Eli Karis siste sending.

Snittallet for værmeldingen etter 21-Nyhetene på TV 2, var i oktober på 428 000 seere. Gjengedals siste sending i går, hadde altså 31 000 flere seere enn snittet.

- Det er liten tvil om at det var mange seere som ønsket å ta skikkelig farvel med Eli-Kari i går, og det er veldig hyggelig! Eli-Kari har gitt både TV 2 og seerne mange uforglemmelige øyeblikk, og jaggu klarte hun det på siste dagen også, sier konstituert kommunikasjonssjef i TV2, Bjarne Laastad jr.