Sa nei til bikini-bilder

Anette Young (25), fra Big Brother, fikk tilbud om å stille opp i bikini på bilder i Se og Hør. Hun takket nei.

Anette Young (25) trenger vel ikke nærmere presentasjon. Hun har mottatt folkets Gullrute-pris for sin innsats i «Big Brother», noe som falt mange tungt for brystet.

- Er det noe særlig moro å bli hyllet under slike omstendigheter?

- Jeg tar det ganske rolig. Gleden over å få prisen er større enn nedturen at mange synes jeg ikke fortjente den.

- Men litt forståelig er det vel at etablerte bransjefolk raser?

- Selv om jeg ikke har så mye greie på medievirksomhet, synes jeg at jeg fortjente prisen, riktignok sammen med de andre i huset. Vi har jo levert tv som har gledet og underholdt mange seere. Hva bransjefolkene måtte mene, bryr meg egentlig ikke så mye.

- Svorne «Big Brother»-fans hadde jo et lite forsprang i avstemningen, når den foregikk per SMS...

- Det må jo være antallet stemmer som avgjør, ikke måten de blir avgitt på. Hvis arrangørene av Gullruten mener feil person vant, får de heller ta selvkritikk. Hadde jeg vært ansvarlig, ville jeg vært forsiktig med hvem jeg nominerte. Man nominerer jo ikke en man ikke vil skal vinne.

- Og når får vi se deg i bikini i Se og Hør?

- Det har jeg allerede sagt nei til. Hva de andre BB-deltakerne gjør, får være opp til dem. Jeg takket nei, for jeg ikke har lyst til å gjøre slike ting. Siden jeg kom hjem, har jeg verken gått på byen eller i gatene. Nå må jeg bare roe meg ned og fordøye alt det nye. Alt dette oppstyret er litt uvant for meg, skjønner du...