Sa nei til sex-såpe - fikk sparken

I går kveld fikk Pål Trælvik sparken fra TvNorge. I kveld deler han likevel ut en million til vinneren av Big Brother.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Pål Trælvik fikk vite at han ikke lenger var ønsket på jobben på TV2-nyhetene i går. Selv om han ikke formelt er oppsagt må han likevel finne seg noe annet å gjøre. Den eneste grunnen til at han ikke lenger kan fortsette som sjef i TvNorge er virkelighetssåpeserien «Temptation Island». Hensikten med programmet er å se om kjærestepar er utro så snart anledningen byr seg.

- Jeg er redaktør for en tv-kanal. Jeg skal personlig stå inne for alt TvNorge setter i gang, produserer og viser. Jeg kan ikke stå inne for Temptation Island, sa en tydelig preget Pål Trælvik på en pressekonferanse i dag.

Han vil ikke lage underholdning av utroskap, derfor skrev han en e-post til ledelsen i kanalen om sitt syn.

- Det kan godt hende programmet blir sett av millioner av seere, men jeg kan ikke stå inne for det. Mitt overordnede perspektiv er at folk skal holde sammen, sa Trælvik.

Big Brother utsettes?

Temptation Island skal sendes fra februar neste år. Programmet skal produseres samtidig med SBS' kanaler i Sverige og Danmark. Det var etter å ha lest produksjonsmanualen at Trælvik sa stopp. Men ti uker med Temptation Island skyver trolig Big Brother enda lenger ut i framtida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer