Sa nesten ja til sex

Britney Spears er jomfru. Men eks-kjæresten klarte nesten å overtale henne!

Britney Spears har tidligere sagt at hun ikke skal ha sex før hun er gift. Etter det kom det flere slibrige tilbud fra rike menn som tilbød popstjernen millioner av dollar for en natt med henne.

- Britney kunne blitt tilbudt en milliard for jomfrudommen sin. Hun ville sagt nei. Hun setter møydommen over alt annet. Ikke engang arvingen til den engelske tronen vil klart å komme i seng med henne, sier Britney Spears eks-kjæreste, Reg Jones (21) i et eksklusivt intervju med Sunday People.

Reg og Britney var kjærester i to og et halvt år. Begge vokste opp som medlemmer av First Baptist Church i Mississippi, og gikk på skole sammen.

Reg sier at det var svært vanskelig å avstå fra sex mens han var sammen med Britney.

Til avisa forklarer han i detalj om en gang ting holdt på å skje:

Britney og Reg lå på en rød fløyelssofa, og det unge kjæresteparet kysset og koste med hverandre. Reg fikk hektet av Britneys BH, og Britney var på nippet til å si ja. Reg kysset øret hennes, og hvisket kjærlige ord. Så sa Britney stopp.

- Begge ville gjøre det, men vi visste at det var feil, sier Reg.

Reg og hans nye kjæreste blir ofte sett sammen med superstjernen. Men nå har han innfunnet seg med at det ikke vil bli noe mer mellom ham og Britney.

- Det forsto jeg like etter å ha sett Titanic. Britney ringte meg og utbrøt «Gjett hvem jeg akkurat har slått i bordtennis? Leonardo DiCaprio!». Hvordan kan jeg konkurrere med det?

<B>JOMFRU:</B> Britney Spears vil ikke ligge med noen før det formelle er i orden. Det fikk eks-kjæresten Reg Jones erfare.