- Så sinnssykt mye reising. Det var digg at det tok slutt

Janove Ottesen har fått tid til å være mer sammen med familien sin etter Kaizers sluttet. Og til å lage sin mest personlige plate til nå.

DRØMMER: - Alt du kan drømme om, alt det kan skje. Det var det vi gjorde i Kaizers, sier Janove Ottesen. Nå har han nye drømmer, som han jobber knallhardt for at skal skje. Foto: John T. Pedersen
DRØMMER: - Alt du kan drømme om, alt det kan skje. Det var det vi gjorde i Kaizers, sier Janove Ottesen. Nå har han nye drømmer, som han jobber knallhardt for at skal skje. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Publisert

– Haha, absolutt ikke.

Det svarer Janove Ottesen når Dagbladet spør om han har lagt rockestjerne-livet på hylla. Og så må han tenke. For … rockestjerne-livet?

– Jeg er jo egentlig bare en familiemann som komponerer musikk og framfører det innimellom.

- Tida var inne

Ja, og tidligere vokalist i Norges kanskje største rockeband gjennom tidene, Kaizers Orchestra. Når han treffer Dagbladet en formiddag på Kulturhuset i Oslo, har han allerede vært i to intervjuer, og har tre til før middag. Alle vil ha en bit, for 21. september slipper han sin mest personlige EP hittil: Spindelvevriff.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer