Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Så sinnssykt mye reising. Det var digg at det tok slutt

Janove Ottesen har fått tid til å være mer sammen med familien sin etter Kaizers sluttet. Og til å lage sin mest personlige plate til nå.

DRØMMER: - Alt du kan drømme om, alt det kan skje. Det var det vi gjorde i Kaizers, sier Janove Ottesen. Nå har han nye drømmer, som han jobber knallhardt for at skal skje. Foto: John T. Pedersen
DRØMMER: - Alt du kan drømme om, alt det kan skje. Det var det vi gjorde i Kaizers, sier Janove Ottesen. Nå har han nye drømmer, som han jobber knallhardt for at skal skje. Foto: John T. Pedersen Vis mer

– Haha, absolutt ikke.

Det svarer Janove Ottesen når Dagbladet spør om han har lagt rockestjerne-livet på hylla. Og så må han tenke. For … rockestjerne-livet?

– Jeg er jo egentlig bare en familiemann som komponerer musikk og framfører det innimellom.

- Tida var inne

Ja, og tidligere vokalist i Norges kanskje største rockeband gjennom tidene, Kaizers Orchestra. Når han treffer Dagbladet en formiddag på Kulturhuset i Oslo, har han allerede vært i to intervjuer, og har tre til før middag. Alle vil ha en bit, for 21. september slipper han sin mest personlige EP hittil: Spindelvevriff.

Til tross for tett program framstår Ottesen imponerende rolig. I alle fall fram til han tømmer i seg cortadoen på to slurker.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?