- Så sinnssykt mye reising. Det var digg at det tok slutt

Janove Ottesen har fått tid til å være mer sammen med familien sin etter Kaizers sluttet. Og til å lage sin mest personlige plate til nå.

DRØMMER: - Alt du kan drømme om, alt det kan skje. Det var det vi gjorde i Kaizers, sier Janove Ottesen. Nå har han nye drømmer, som han jobber knallhardt for at skal skje. Foto: John T. Pedersen
DRØMMER: - Alt du kan drømme om, alt det kan skje. Det var det vi gjorde i Kaizers, sier Janove Ottesen. Nå har han nye drømmer, som han jobber knallhardt for at skal skje. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Haha, absolutt ikke.

Det svarer Janove Ottesen når Dagbladet spør om han har lagt rockestjerne-livet på hylla. Og så må han tenke. For … rockestjerne-livet?

– Jeg er jo egentlig bare en familiemann som komponerer musikk og framfører det innimellom.

- Tida var inne

Ja, og tidligere vokalist i Norges kanskje største rockeband gjennom tidene, Kaizers Orchestra. Når han treffer Dagbladet en formiddag på Kulturhuset i Oslo, har han allerede vært i to intervjuer, og har tre til før middag. Alle vil ha en bit, for 21. september slipper han sin mest personlige EP hittil: Spindelvevriff.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer