Så søtt at det er til å spise opp!

Aldrimett moro i «The Maw».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FJORÅRET VAR ET fantastisk år for små, digitalt distribuerte spill. Xbox Live Arcade-spillet «Braid» toppet til og med vår liste over fjorårets beste spill, foran stortitler som «GTA IV» og «Metal Gear Solid 4» - ikke verst det, for et enmannsutviklet plattformspill.

Når årets første måned ennå ikke er omme, og vi allerede har fått spill som «The Maw» via Xbox Live Arcade-tjenesten på Xbox 360, ser det svært så lovende ut også for 2009 når det gjelder små spillperler.

UTGANGSPUNKTET FOR «The Maw» er vesle utenomjordiske Franks møte med den umettelige lille slimballen Maw. Etter at de to krasjlander på en planet, finner de sammen — både i vennskap, men også takket være et spesielt armbånd som lar Frank styre Maw.

Maw er god på én ting, og det er å maule. Uten skrupler spiser han alt det levende han kommer over, selv de søteste små skapningene. For en drittsekk! Frank, herlig naiv som han er, sørger hele tiden for å lede Maw rundt til neste offer.

Innimellom arver Maw egenskapene til noen spesielle skapninger han spiser. Dermed kan han skyte flammer, strøm eller laserstråler, sveve eller stange fiender og gjenstander, alt ettersom hvilket vesen han har fordøyd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer