Sabla bra Kiss i Kollen

Maskerockerne ga folket rock og sirkus.

MYE FOR ØYET: Kiss leverte det de lovet, et fargesprakende show og en hitparade få andre hardrockere kan skilte med.Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
MYE FOR ØYET: Kiss leverte det de lovet, et fargesprakende show og en hitparade få andre hardrockere kan skilte med.Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KOLLEN: Gene Simmons og hans Kiss hadde ganske andre forutsetninger enn den nye dronningen av pop, Rihanna, ble utlevert av værgudene dagen i forveien.

Kiss er verdens største rockesirkus og har ingen intensjoner om å overlate noe til fantasien i det henseende. Med «Detroit Rock City» som åpningssalutt, akkompagnert av meterhøyt fyrverkeri, detonerer Kiss med en kneisende Holmenkollen i bakgrunn.

Den karakteristiske Kiss-logoen blinker uavbrutt og når kvartetten fyrer av «Shout it Out Loud» og «Deuce» i kjapp rekkefølge, skjønner man umiddelbart at band og omgivelser vil gjøre dette til en festaften.

Møte med fansen

Gene Simmons spytter flammer på «I Love it Loud», Ace Freheley-arvtager Tommy Thayer gjør en godkjent «Shock Me» med dertilhørende gitarsolo, Eric Singer har bøttetrommelyden til Peter Criss inntakt, og Paul Stanley får allsangen til nye høyder i «Crazy, Crazy Nights».

Det meste er med andre ord som det skal være når Kiss inviterer til fest. Da bryr man seg ikke om at lyden til tider er litt ullen og at Paul Stanley er litt rusten på de høye tonene. Det handler om å levere et ekte og ærlig møte mellom Kiss og fansen og der er Kollen-konserten akkurat der den skal være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer