Sacha Baron Cohen kastet ut fra Wembley under innspillingen av ny hooligankomedie

Skuespillerlista klar.

OMDISKUTERT OG POPULÆR: Sacha Baron Cohens metode med å mikse manusbasert komikk med ekte folk og situasjoner har skaffet ham stor suksess, og nå er ny film på vei. Her er et promobilde fra «Brüno» (2009). FOTO: PROMO
OMDISKUTERT OG POPULÆR: Sacha Baron Cohens metode med å mikse manusbasert komikk med ekte folk og situasjoner har skaffet ham stor suksess, og nå er ny film på vei. Her er et promobilde fra «Brüno» (2009). FOTO: PROMO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): «Borat»- og «Brüno»-skaper Sacha Baron Cohen har en ny film på trappene, hans første egenskrevne siden «The Dictator» (2012).

I dag ble det kjent hvilke skuespillere han har fått med seg i filmen.

Kastet ut Blant dem er den engelske karakterskuespilleren Mark Strong, amerikanske Gabourey Sidibe («Precious»), legenden Ian McShane og den engelske komikeren Johnny Vegas, melder The Guardian.

Filmen har fått tittelen «Grimsby», etter den tradisjonsrike fotballklubben Grimsby Town (som for tida spiller i Conference Premier, engelsk fotballs femte høyeste nivå).

Den vil handle om en slags James Bond-aktig spionkarakter (spilt av Mark Strong) som selv må legge på flukt, sammen med sin bror, en smått retardert fotballhooligan.

Hooliganen spilles av Sacha Baron Cohen, og trolig vil hans metode med å mikse manusbasert komikk med ekte folk og situasjoner bli brukt også denne gangen. Under treningskampen mellom England og Peru på Wembley Stadium for halvannen uke siden ble i hvert fall komikeren kastet ut, ifølge The Sun på grunn av hooliganvirksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer