Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sacha Baron Cohen kastet ut fra Wembley under innspillingen av ny hooligankomedie

Skuespillerlista klar.

OMDISKUTERT OG POPULÆR: Sacha Baron Cohens metode med å mikse manusbasert komikk med ekte folk og situasjoner har skaffet ham stor suksess, og nå er ny film på vei. Her er et promobilde fra «Brüno» (2009). FOTO: PROMO
OMDISKUTERT OG POPULÆR: Sacha Baron Cohens metode med å mikse manusbasert komikk med ekte folk og situasjoner har skaffet ham stor suksess, og nå er ny film på vei. Her er et promobilde fra «Brüno» (2009). FOTO: PROMO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Filtermagasin.no): «Borat»- og «Brüno»-skaper Sacha Baron Cohen har en ny film på trappene, hans første egenskrevne siden «The Dictator» (2012).

I dag ble det kjent hvilke skuespillere han har fått med seg i filmen.

Kastet ut Blant dem er den engelske karakterskuespilleren Mark Strong, amerikanske Gabourey Sidibe («Precious»), legenden Ian McShane og den engelske komikeren Johnny Vegas, melder The Guardian.

Filmen har fått tittelen «Grimsby», etter den tradisjonsrike fotballklubben Grimsby Town (som for tida spiller i Conference Premier, engelsk fotballs femte høyeste nivå).

Den vil handle om en slags James Bond-aktig spionkarakter (spilt av Mark Strong) som selv må legge på flukt, sammen med sin bror, en smått retardert fotballhooligan.

Hooliganen spilles av Sacha Baron Cohen, og trolig vil hans metode med å mikse manusbasert komikk med ekte folk og situasjoner bli brukt også denne gangen. Under treningskampen mellom England og Peru på Wembley Stadium for halvannen uke siden ble i hvert fall komikeren kastet ut, ifølge The Sun på grunn av hooliganvirksomhet.

Populær i Norge Ifølge lokalavisa Grimsby Telegraph skal innspillingen foregå i seks uker i England, før resten spilles inn i Sør-Afrika til høsten.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

«Grimsby» er skrevet sammen med amerikanske Phil Johnston («Cedar Rapids», «Wreck-It-Ralph»), mens Louis Leterrier («Now You See Me») står bak kamera.

Sacha Baron Cohen er for øvrig en svært populær komiker i Norge. «The Dictator» ble sett av drøyt 220 000 nordmenn på kino, mens «Brüno» og «Borat» ble sett av henholdsvis 134 000 og 213 000.

Denne saken er tidligere publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!