Saddam Husseins liv blir tv-serie

«Between Two Rivers» er tittelen på den planlagte tv-miniserien i fire deler, som skal ta for seg Saddam Husseins liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Serien kommer til å gi et detaljert innblikk i Hussein-familien og den nære kretsen rundt dem.

Den kommer også til å skildre den tidligere diktatorens forhold til sine nærmeste rådgivere, skriver bransjebladet Hollywood Reporter.

Yigal Naor, som blant annet har en rolle i «Rendition» (2007) skal spille Saddam Hussein, mens Shoreh Aghdashloo, som ble Oscar-nominert for innsatsen i filmen «House of Sand and Fog» (2007) skal spille den tidligere diktatorens kone.

Det er TV-kanalene HBO og BBC som står bak serieplanene, og innspillingen starter senere i sommer.

(NTB)

MØTTE AMERIKANSK MEDIA: Den tidligere CNN-reporteren Peter Arnett hilser på Saddam Hussein etter et intervju han gjorde med Iraks leder under den første Golfkrigen. Foto: AFP/SCANPIX
MØTTE AMERIKANSK MEDIA: Den tidligere CNN-reporteren Peter Arnett hilser på Saddam Hussein etter et intervju han gjorde med Iraks leder under den første Golfkrigen. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
PORTRETTET BLEKNER: En iraksk soldat inspiserer våpen foran et bleket portrett av Saddam Hussein i Hilla, sør for Baghdad, i mars i år. Nå blir Saddam Husseins liv tv-serie. Eksdiktatoren ble hengt rett før årsskiftet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer