Sær Claudia

PARIS (Dagbladet): Supermodellen Claudia Schhiffer deltok i går kveld i et fransk TV-program - på sine meget bestemte premisser. Hun ville bare bli kalt «Stjernen», ikke Claudia, og sensurerte bort både spørsmål og svar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Intervjueren i programmet «Berømtheter» på TF1, Henry-Jean Servat, var sjokkert over «Stjernens» oppførsel, skriver avisa Le Parisien. Claudia Schiffer forlangte å få alle spørsmålene på forhånd, og ville ikke snakke om sitt yrke som toppmodell. Det hun var kommet for å snakke om var den siste Citrokn-reklamen hun har vært med i. Der setter «Stjernen» seg inn bak rattet i en Xsara-modell og krasjer, men kommer fra det i god behold takket være airbag'en. Dette er ganske modig gjort, for hun har ikke førerkort og insisterte på å gjennomføre stunten selv, mot en forsikring på 39 millioner kroner, og en maksimal hastighet på 30 kilometer i timen.

Ukjent honorar

Reklamen ble spilt inn i Californiaørkenen i juli 1997 for et ukjent honorar. Tidligere har Carl Lewis og Cindy Crawford deltatt i tilsvarende Citrokn-reklamer.

Claudia Schiffer kom til TV-opptaket på TF1 en time for seint og forlangte at hennes deltakelse ble halvert, til en halv time. Hun nektet å ha en annen gjest, Lara Fabian, i samme studio og ba om å få en del av opptaket sensurert. Det gjaldt blant annet spørsmålet om hvordan hun, som tidligere motstander av pels, kunne komme antrukket i en Dior-drakt av pels. Da skal hun ha svart: Det er bare kanin!

NYKKER: Claudia Schiffer ryster fransk TV med sine stjernykker.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer