Saera Khan og telefonbløffen

«Spåavhengighet er like galt som spillegalskap. Jeg har prøvd selv, men kom selv ut av det. Det er når en er i en veldig vanskelig situasjon og er desperat en prøver sånne ting. Og spådamene vet hvordan de kan utnytte svakhetene. For min del så tror jeg faktisk at spådommene holdt hodet mitt over vannet en stund, men så holdt de på å trekke meg under igjen fordi det var så dyrt.

Anti synsk

«Teletorg Spåkoner må jo være det største tullet man kan kaste bort spenn på. Juks og bedrag alt sammen.

Sindre«Latterlig. Du finner ut mer om livet ved direkte å trekke pengene ned i dass.

A«Det hun har gjort er ikke helt bra. Men det er ikke verdens undergang heller. Det finnes da langt verre ting. Det virkelige problemet her er jo at spåkoner svindler til seg millioner.

Petrus«Det er jo klart at politikeren har et problem på lik linje med spillegalskap og alkoholisme, men trenger vi å lage et så jævla rabalder hver gang en politiker ikke er 100% perfekt. Ok hun ringte spåkoner... og hva så?

K. Ertresvaag«Rent prinsippielt bør folk få lov til å kaste bort pengene sine på hva de vil, og vi har andre former for overtro (statskirken m.m.) som også koster anselige beløp. Men at en person som er en av 165 som er utvalgt til å styre landet på vegne av oss andre, ikke har mer gangsyn enn dette, er skremmende!

Jegermeisteren