Saftig husbråk hos familien von Trapp

New York (NTB-AFP): Mens filmversjonen og diverse teateroppsetninger av musikalen «Sound of Music» fortsetter å gå for fulle hus verden over, har det brutt ut en intens indre feide i familien stykket handler om. Von Trapp står mot von Trapp i en uforsonlig konfrontasjon som ikke synes å ta noen ende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Von Trappene har reist til USA og funnet seg et hotell å krangle om, det 93 rom store Trapp Family Lodge i Stowe i delstaten Vermont. Reklamefolk sier hotellet er bygget i «østerriksk stil», mens arkitekter ber pent om å få slippe å si noe om stilen.

Den ekte baronesse Maria von Trapp, damen som Julie Andrews spiller i filmen, døde i 1987. De tidligere så tett sammensveisede familiemedlemmene sto kort tid senere midt i en opphisset krangel om arven, det vil i hovedsak si hotellet som står på en selveiertomt på ikke mindre enn 8.800 mål.

Advokater

Man kan brødfø opptil flere advokater på slikt, ikke minst i det overmåte prosesskåte USA. Når en domstol i Vermont om kort tid skal avsi kjennelse i arvespørsmålet, er partene forberedt på det meste - men ikke, absolutt ikke, at dette skal bli siste ord i saken.

Den ene hovedpart i saken er Maria von Trapps barnebarn George og hans onkel Johannes, som er det yngste av von Trapp-barna. George støttes av Marias nest eldste barn, Eleonore von Trapp, mens Johannes kan regne med medhold fra fire av sine søsken samt en rekke andre familiemedlemmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer