Sagmuggent

En samlende Killers-plate?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

CD: Er dette kanskje ment som en gest til alle de forsmådde kredrockerne som dånet av The Killers’ debutskive «Hot Fuss» i 2003, men som siden brakk seg i vemmelse da bandet, inspirert av å varme opp for U2, bestemte seg for å lage stadionrock på fjorårets oppfølger «Sam’s Town»?

Eller er den nye garde, de som ikke ante at The Killers eksisterte før de hørte «When You Were Young» på radioen, og derfor forbinder dem med store riff og ditto åpne landskap?

Disse spørsmålene er ikke så spennende, for begge parter vil nok bli like halvskuffa av b-side- og raritetssamlingen «Sawdust». Her blir ting som ikke kom med på albumene presentert som bevis på hvorfor de ikke kom med, innimellom fryktelig unødvendige covere av Joy Division og Dire Straits, samt en ny singel hvor Lou Reed, av alle, bidrar med litt vokal uten å tilføre den slappe låta noe som helst.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer