Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sagt om Arlene som Velma

Samtlige kritikere henter fram superlativene for å beskrive Arlene Wilkes' innsats i «Chicago». Her er noen utdrag fra anmeldelsene:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Med Arlene Wilkes har vi nå den nærmest fullkomne musikalstjerne! Springfjærintens og kattemyk på én gang, en deilig danser med ben til halsen hvorfra det stiger en stemme som løfter taket, dertil en besnærende måte å ta scenen på, stjeler hun, nei eier hun mye av showet som Velma.»

Mona Levin i Aftenposten

«Den som for meg var hovedpersonen, er Arlene Wilkes som Velma. Hennes utrolige sceneutstråling, flotte, mørke stemme og velkontrollerte dansing er det som gjorde sterkest inntrykk.»

Hilde Østby i Dagsavisen

«Det er likevel co-star Arlene Wilkes vi mister pusten av, i rollen som Roxies rival Velma i kvinnefengslet hvor handlingen utspiller seg. Wilkes er vår mest komplette musikalartist med kontroll over hele registeret: dans - sang - teater.»

Yngve Kvistad i VG, terningkast seks

«[...] er det likevel Arlene Wilkes som er kveldens ubestridte dronning. [...] Når hun nå endelig får utfolde seg i en rolle som får fram alle sider ved hennes talent, er det bare å gi seg over - hun danser som en gudinne, hun kan synge, gjennom kroppsspråk og mimikk lager hun en eventyrlig Velma, og attpåtil får hun replikkene sine til å sitte som et skudd. En fantastisk presentasjon.»

IdaLou Larsen i Nationen

«Wilkes er den som kan dette, hun har showdronningens underfundige elegante humor i alt hun foretar seg og stor dramatisk uttrykkskraft i kroppen.»

Annette Mürer i Dagbladet

Hele Norges coronakart