Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sahg

Strålende Sabbath-fetisj fra norske Sahg.

CD: Norsk metal blomstrer generelt, og i Bergen spesielt. Siste knopp fra den byen er Sahg, med en besetning vi ellers kjenner fra Gorgoroth, Manngard og Audrey Horne. En erfaren gjeng med i hvert fall en åpenbar kjærlighet her i livet: Black Sabbath. Debuten «Sahg 1» åpner med den monotone syreintroen «Parade Macabre» og runder av med noen akustiske sluttsekunder i «Black Passage» . Mellom der kan man hente fram alle hardrockanmelderklisjéer som finnes for å beskrive kaskadene av klassiske 70-tallstriks man får levert. Men det fine med Sahg er at de har lagd sin egen variasjon over et velkjent tema. Dermed framstår gutta i hvert fall en smule relevante i 2006. Bare hør «Godless Faith» , og man tar umiddelbart ferden fra Black Sabbath, via Soundgardens «Badmotorfinger» og til, vel, Bergen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling