Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Saints and Soldiers

DVD: I desember 1944 raste kampene på den europeiske vestfronten. I Ardenner-skogene tok tyske styrker en gruppe allierte til fange for så å drepe de aller fleste i den såkalte Malmedy-massakren. Noen få soldater spilte døde og klarte å flykte. Hendelsen er faktagrunnlaget for dette lavmælte, tette kammerspillet, et mindre storslått, men mer realistisk drama enn f.eks. «Redd menig Ryan». Velspilt og poetisk filmet i det snørike landskapet gjør denne rikt prisbelønte filmen sterkt inntrykk. Dvd-en har kommentarspor og biografier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling