Saken er Biff!

Gluecifer leverte en kontant og knallhard avskjed på hjemmebane i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Man bør felle en tåre for Gluecifer, men samtidig er det herlig befriende med et band som gir seg på topp. For guttas adrenalindrevne og frenetiske partyrock trenger topp motiverte utøvere klare for innsats og kåte på suksess. Slik som på fredag, da vokalist Biff Malibu & Co sin avskjedskonsert på hjemmebane ble slik vi hadde håpet, en greatest hits-oppvisning i Gluecifers versjon av rock, kanskje best oppsummert av Biff selv: Bilkjøring, kjøp, salg, fare, ungdommelig overmot og dårlige språklige bilder. Åpningen «Automatic Thrill» varslet at her var det ingen nåde. Konsertfavoritter som «Get The Horn» , «Gary O\'Kane» og «A Call From The Other Side» var skoleeksempler i hvordan man slår knock out på et rockesultent publikum. Og avslutningen «Easy Living» er en glitrende avskjedslåt. Den er nemlig så bra at vi kan nynne på den lenge etter at Gluecifer er historie.

GA ALT: Vokalist Biff Malibu & Co ga sin avskjedskonsert på hjemmebane i Oslo. Konserten ble slik vi hadde håpet, skriver Dagbladets anmelder.
KONTANT: Bassist Stu Manx og gitaristen Captain Poon viste hvor rockeskapet skal stå.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer