Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Saksøker kjendisblad

Ashley Olsen (18) føler seg uthengt som narkoman.

(Dagbladet.no): Ashley Olsen - den ene av USAs mest kjente tvillingsøstre - har saksøkt National Enquirer og eierne for hele 40 millioner dollar - over en kvart milliard norske kroner, melder nyhetsbyrået AP.

Bakgrunnen for søksmålet er at Olsen mener tabloiden har trykket en artikkel som kan få lesere til å tro at hun selger eller bruker narkotika.

Bladet skriver ikke at 18-åringen gjør noen av delene, men ifølge søksmålet er både tittel, vinkling og bildet i saken valgt for å antyde det. Olsen reagerer sterkt på at bladet har brukt et bilde av henne med halvåpne øyne for å illustrere saken.

- Pressefrihet er en verdifull rettighet, og ikke en fullmakt for sladretabloider til å sverte og ødelegge omdømmet til uskyldige kjendiser, siterer AP fra søksmålet

National Enquirer og eiergruppen American Media nekter imidlertid for å ha trådt over noen grenser.

- Vi står inne for all informasjon som er publisert, og vi er instilt på å forsvare oss mot søksmålet, sier en talskvinne for American Media.

KJENDISTVILLINGER: Søstrene Mary-Kate og Ashley Olsen har jobbet som skuespillere siden de var bittesmå.