Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Saksøker New York

Filmstjernen Wesley Snipes i bitter farskapssak.

(Dagbladet.no:) Wesley Snipes saksøkte mandag New York City. Han mener at myndighetene ikke hadde rett til å be om hans DNA, i en farskapssak.

En kvinne fra Indiana hevder at Snipes er far til hennes barn. Han beskriver kvinnen som narkotikamisbruker og psykisk syk, melder CNN.

Høring onsdag

Snipes ønsker at en fullmakt om DNA-testing fra mai skal annulleres, samt at påtalemyndighetene i Indiana ikke skal kunne fortsette å jobbe med saken mot ham.

Advokaten til Snipes, Robert Bernhof, sier at hans klient bor i Florida, og at New York City derfor ikke hadde myndighet til å be om DNA-prøver av ham.

New York-advokat Emily Sweet sier at saken nå behandles og ønsker ikke å kommentere den ytterligere før onsdagens høring.

- Har anklaget andre kjendiser

Selve saken startet i 2002, da den 33 år gamle kvinne hevdet at hun hadde sex med Snipes i Chicago og at han er far til hennes tre år gamle sønn.

Han hevder at han ikke møtte kvinnen, og at hun er «mentalt syk og tidligere narkoman». Snipes sier at hun tidligere har kommet med ville anklager mot kjendiser som Prince, Oprah Winfrey og tidligere president Bill Clinton.

Wesley Snipes er kjent fra filmer som «Passenger 57», «White Men Can\'t Jump» og hans seneste «Blade: Trinity».

ACTIONHELT: Wesley Snipes har nå trøbbel utenfor lerretet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media