Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Saksøkes av baseballhelt

Sexdronningen Samantha i «Sex og singelliv» har fornærmet idrettslegenden Yogi Berra.

NEW YORK (Dagbladet): Mens tv-serien «Sex and the City» med Sarah Jessica Parker (35), Kim Cattrall (49), Cynthia Nixon (38) og Kristin Davis (39) har høstet suksess, har baseball-legenden Yogi Berra (79) rast.

I USA er Yogi en av tidenes største idrettshelter. Nå saksøker han produksjonsselskapet Turner Broadcasting System for 10 millioner dollar - cirka 63,5 millioner kroner. Årsaken er at Kim Cattrall, som spiller den alltid sexfikserte Samantha i serien, har brukt ordet «Yogasm». Både i selve serien og i en større reklamekampanje i New York.

I reklamekampanjen spørres det etter flere alternativer for meningen av «Yogasm», blant annet å ha sex med Yogi Berra. Som for øvrig var feil svar. Det rette svaret var at «Samantha» brukte ordet da hun hadde sex med en fra yogaklassen sin.

Yogi Berra er ikke bare en legende i nasjonalsporten baseball - han spilte fra 1946 til 1963 for New York Yankees - han er også en dypt religiøs og gift bestefar. Nå føler han at navnet er seksuelt tilsmusset.

I et søksmål som er levert til New York State Supreme Court krever den ikke-sexfikserte Berra en klekkelig erstatning. Han vil selv ikke kommentere søksmålet.

SEXY: Kim «Samantha» Cattrall har fornærmet en amerikansk idrettshelt ved å bruke ordet «Yogasm».