Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Saksøkes av paparazzier

Mener at Diaz og Timberlake overfalt dem.

Superparet Cameron Diaz og Justin Timberlake er saksøkt av to paparazzifotografer etter en hendelse ved et hotell forrige lørdag. De to paparazzifotografene, Saul Lazo og Jose Gonzalez, sto utenfor Chateau Marmont da kjendisparet kom ut fra hotellet. Paparazziene prøvde å fotografere dem da Diaz og Timberlake fikk nok og det kom til et sammenstøt.

I søksmålet fra paparazziene heter det at de to kjendisene truet og hånet fotografene. Fotografene sier at de var på jobb for et byrå og ikke gjorde noe for å plage Diaz og Timberlake. De hevder at de sto flere meters avstand da Charlie's Angels-stjernen sprang bort til dem og gikk løs på Lazo. Ifølge de to slo hun ham i nakken, spente ben for ham og snappet til seg mannens kamera, melder CNN.

Mens kjæresten slo fotografen, skal Timberlake ha skreket til ham: 'Hva skal du gjøre med dette, mann? Jeg vet at du ikke kommer til å gjøre noe.'

Ifølge søksmålet svarte fotografen da at han bare prøvde å gjøre jobben sin. De to paparazziene mener at de ble truet og sprang fra stedet mens Timberlake skal ha ropt 'Kom og slåss, feiginger!' etter dem.

Paret har tidligere sendt ut melding om at de ble 'overfalt i en mørk gate og handlet i selvforsvar'. Diaz beholdt Lazos kamera, men valgte å levere det inn til politiet. Paparazziene har saksøkt henne for også å ha prøvd å ta det andre kameraet.

Fotografene mener at de har hatt en følelsesmessig påkjenning, i tillegg til fysisk skade som følge av Charlie's Angels'-angrepet til Cameron Diaz. De krever erstatning i form av et ikke-spesifisert beløp, i tillegg til dekkede advokatutgifter.

Paparazzier har ikke stått høyt i kurs etter at prinsesse Diana omkom i en bilulykke i Paris for flere år siden. Flere fotografer fulgte etter henne og kjæresten Dodi al-Fayed da de la ut på sin siste tur, og fotografene fikk skylda for at Dianas bil kjørte fort.

IKKE ENGLER:</B> Cameron Diaz og Justin Timberlake er lei av snikfotografering.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media