Eurovision:

Saksøkt etter dette

Madonnas kontroversielle opptreden under Eurovision fikk slakt. Nå saksøker den israelske kringkasteren teamet rundt artisten.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En av de store hendelsene under årets Eurovision-show i Tel Aviv i Israel var det popdronninga Madonna (60) som sto for. Men kanskje ikke akkurat på den måten hun hadde tenkt på forhånd.

Madonna, som opptrådte med åttitallshiten «Like a Prayer», ble slaktet for å synge surt, og opptredenen fikk reaksjoner fra kjendiser og vanlige TV-seere.

I tillegg vakte hun oppsikt da danseren hennes, norske Mona Berntsen, viste fram det palestinske flagget på ryggen sin under opptredenen. Stuntet var ikke avklart med den europeiske kringkastingsunionen, som holder hardt på at Eurovision skal være et ikke-politisk arrangement.

Saksøkt

Nå blir også artistens konsertarrangør, Live Nation, saksøkt av den israelske kringkastingen etter Madonnas opptreden, melder Variety.

Kringkasteren KAN, som produserte Eurovision-showet i Israel, mener at Live Nation har brutt med flere vilkår i avtalen mellom KAN og Live Nation. Nå krever de nesten 3,5 millioner norske kroner av Live Nation.

Ifølge søksmålet mener KAN at de bidro med mer teknisk og logistisk støtte enn avtalt, i form av blant annet prosjektorer, sceneassistenter og ekstra sikkerhetspersonell. De mener det er Madonnas team som skal dekke disse konstnadene, men påstår at de ikke har lyktes med å få pengene tilbake etter showet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer