Saksøkt for eldrevold

Liza Minnellis 94 år gamle stemor mener seg misbrukt av entertaineren.

Lee Anderson Minnelli (94) gikk denne uka til rettssak mot sin berømte stedatter, nygifte Liza Minnelli. Søksmålet som ble bragt inn for en rett i Los Angeles lyder på vold mot eldre (!) og kontraktsbrudd.

Kastes ut

Den gamle og tunghørte damen ser seg nødt til å gå til dette dramatiske skrittet etter av Liza Minnelli forsøker å kaste henne ut av Beverly Hills-residensen, hvor den gamle damen har bodd i 40 år. Der har hun bodd gratis, mens stedatteren har bekostet de løpende utgiftende. Boligen har stått i Lizas eie.

Nå vil ikke underholdningsartisten betale for den eksklusive eldreboligen lenger. Huset er allerede solgt og strømmet slått av. På toppen av det hele er både gartneren og basseng-rengjøreren som hørte med, sagt opp.

Urettferdig

Stemoren til Liza føler seg blodig urettferdig behandlet, melder Reuters. I stevningen heter det: «Mens den saksøkte bryllupsreiser verden rundt etter å ha matet 850 av sine nærmeste venner med en nesten fire meter høy bryllupskake, sitter saksøkeren alene i et kaldt og mørkt hus, 94 år gammel.»

Lee Anderson Minnelli var gift med avdøde Vincente Minnelli. Hun sier at Lizas far garanterte for at hun skulle få bo i huset livet ut.

Liza har tilbudt stemoren en litt mindre staselig leilighet som erstatning. Men det vil ikke den gamle vite noe av og går nå rettens vei.

<B>NYGIFT: </B>Liza Minnelli giftet seg nylig med konsertarrangøren David Gest. Begge stilte med nytt ansikt for anledningen.