Saksøkt for uanstendig påkledning

Var Anna Nicole Smith full under Live 8?

(Dagbladet.no): Produksjonsselskapet bak Live 8 har saksøkt slankepille-produsenten Trimspa Inc., som har Anna Nicole Smith som talsperson, skriver nyhetsbyrået AP.

Årsaken er delvis Smiths oppførsel og (manglende) påkledning under Live 8-showet i Philadelphia i sommer.

- Beruset

Live 8 Productions LLC vil ha mer enn 3 millioner kroner i erstatning.

Beskyldningene mot Smith går ut på at hun på forhånd ble instruert å ha på seg klær som var «passende for et veldedighetsarrangement».

Men da Anna Nicole dukket opp var hun «beruset og ikledd avslørende antrekk som var totalt upassende for en sending som ville bli sett av millioner av mennesker i USA og senere i resten av verden», heter det i søksmålet.

Produksjonsselskapet mener Smiths oppførsel skadet deres gode rykte i underholdningsindustrien. I tillegg vil de ha erstatning for at selskapet ikke har betalt for en rekke reklamesnutter som ble sendt samme dag som Live 8-konserten.

- Syndebukk

AVSLØRENDE PÅKLEDNING: Anna Nicole Smiths klær var totalt upassende for et veldedighetsarrangement, mener arrangørene. FOTO: SCANPIX/AP
AVSLØRENDE PÅKLEDNING: Anna Nicole Smiths klær var totalt upassende for et veldedighetsarrangement, mener arrangørene. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

Smiths advokat Howard K. Stern mener anklagene er feilaktige.

- De vil bruke Anna Nicole som en syndebukk i en sak som egentlig handler om en kontraktskrangel som hun ikke kjenner til. De burde skamme seg, sier han til nyhetsbyrået AP.

Han opplyser også om at den tidligere supermodellen ikke var full, og at hun hadde med seg andre klær.

Arrangørene fortalte henne imidlertid at hun «var nydelig, og ikke burde endre på noe som helst», ifølge advokaten.