Saktegående grøss

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Flere nye spillanmeldelser! Det er etterhvert blitt en solid tradisjon for gåsehudvekkende skrekkopplevelser i spillverdenen.

  Etter tre «Silent Hill»-grøss, en hel drøss «Resident Evil»-gysere og flere andre av tilsvarende kaliber, måtte det skje noe nytt i sjangeren for at et spill skulle få tilstrekkelig antall øyne rettet mot seg. «Forbidden Siren» prøver, med vekslende hell, å være dette nye.

  Du får møte ti forskjellige figurer, som har overlevd et jordskjelv i en japansk by.

  Røkla er blitt zombier, og er kort fortalt hypp på å drepe deg. Disse blodtørstige levende døde er på konstant søken etter deg, og når du i hvert brett skal bevege deg fra A til B uten å bli oppdaget, byr det på en sjeldent krevende opplevelse.

  Til din fordel har du en spesiell evne, sight-jack , som gjør at du kan «søke» etter andre vesener og se verden gjennom deres øyne.

  Slik kan du, med mye tålmodighet og list, unngå å bli monstrenes blikkfang med alt det medfører.

  «Forbidden Siren» er så absolutt ikke noe for nybegynnere, ei heller for folk med kort lunte og stor tørst etter umiddelbar action.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer