HEFTIG REKLAME: Rooney Mara overlater ikke mye til fantasien på reklameplakaten for Stieg Larsson-filmen «The girl with the dragon tattoo». I bakgrunnen står Daniel Craig. Foto: dragontattoo.net/Sony Pictures
HEFTIG REKLAME: Rooney Mara overlater ikke mye til fantasien på reklameplakaten for Stieg Larsson-filmen «The girl with the dragon tattoo». I bakgrunnen står Daniel Craig. Foto: dragontattoo.net/Sony PicturesVis mer

Salander viser pupp med piercing

Rooney Mara kaster klærne for å promotere Hollywood-versjonen av «Menn som hater kvinner».

Premieren på «The girl with the dragon tattoo» er ikke før i desember, men reklamekampanjen for Hollywood-filmen er allerede godt i gang.

Og Sony Pictures sparer ikke på kruttet.

I forgrunnen står en toppløs Rooney Mara, kun tildekket av tattoveringer, pikante piercinger og armen til Daniel Craig.

De to spiller henholdsvis Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist i den amerikanske filmatiseringen av Stieg Larssons bok «Menn som hater kvinner».

Kritiserte sexifisering Steig Larssons enke, Eva Gabrielsson, har tidligere reagert kraftig på at en britisk reklamekampanje brukte slagordet «Hvilken jente ønsker du deg til jul?» for å selge Larssons bøker.

- Det virker som om de ikke vet hvilke bøker det er de selger, sa Gabrielsson til danske Politiken da, overbevist om at den nå avdøde forfatteren aldri ville ha tillatt sexifiseringen av bøkene.

I forrige uke ble også den offisielle traileren lagt ut, etter at en piratfilmet versjon hadde blitt lagt ut på Youtube.

Måtte lære svensk Piratversjonen var, i likhet med reklameplakaten, av det heftigere slaget, med mye blod og nakenhet.

Men nakenhet er ikke det eneste Hollywood-skuespillerne må gjennom. Mara er også blitt piercet i lepper, øyne, nese og brystvorter. Øyenbrynene er blitt bleket, og håret farget svart. I tillegg har hun lært seg svensk.

HEL VERSJON: Slik ser plakaten ut i sin helhet. Foto: dragontattoo.net/Sony Pictures
HEL VERSJON: Slik ser plakaten ut i sin helhet. Foto: dragontattoo.net/Sony Pictures Vis mer