Salig

Nordens største avis, svenske Aftonbladet, trykker i dag Anne Holts bok «Salige er de som tørster» som et bilag. Den norske forfatteren er enormt populær i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bøkene hennes er solgt i til sammen 80000 kopier, og nå regner forlaget hennes med økt salg. Aftonbladet har et opplag på ca 410000 eksemplarer, og avisa leses av om lag 1,3 milli-oner mennesker hver eneste dag.

Godt selskap

- Vi er veldig fornøyd med at Anne Holt er valgt som forfatter av ukas sommerbok i Aftonbladet, sier hennes svenske PR-sjef Susanne Trygve i forlaget Norstedts. Og hun er i godt selskap. Serien startet med Ed McBains «Gänget», og i forrige uke ble Jan Guillous «Ondskan» gitt ut.

- Det er vanskelig å måle reklameeffekten av å bli presentert i Aftonbladets bokbilag, men markedsføringen er verdt store summer, sier Trygve.

Kino

Timingen kunne heller ikke vært bedre for Holt. I september utgis hennes bok «Løvens gap» i Sverige. Boka skrev hun sammen med Berit Reiss-Andersen.

Anne Holt var ikke tilgjengelig for kommentar i går kveld, men hun skal ha gjort et to siders intervju med Aftonbladet om sitt forfatterskap.

Filmprodusent Petter Borgli i Nordic Screen, som har laget filmen «Salige er de som tørs-ter», er meget positiv til at Holts roman skal ut til over 400000 svenske aviskjøpere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer