Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Salmas bikini-hevn

Den eksotiske Hollywood-stjerna Salma Hayek (31) er klesgiganten Hennes & Mauritz' nye badedraktmodell. Selv fikk ikke skuespilleren lov til å gå i bikini som ung.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Salma Hayek er vokst opp i Mexico, og i tenårene fikk hun verken lov til å gå i bikini eller bruke sminke av sine strenge foreldre. Nå slår hun tilbake, og i løpet av sommeren vil skjønnheten henge på boards over hele Europa, kun iført badetøy.

Salma Hayek er en av Hollywoods store stjerneskudd for tiden, og er best kjent for sine roller i filmene «Desperados» og «Studio 54». I «Desperados» spilte hun mot Antonio Banderas,

Hayek får neppe mindre oppmerksomhet etter at det tidligere denne uka ble kjent at hun er sommerens badedraktmodell for H&M _ en jobb som henger høyt i modellbransjen. Fjorårets badedraktpike var ingen ringere enn supermodell Helena Christensen, for øvrig den eneste som har hatt jobben to ganger. Også Tyra Banks, Pamela Anderson, Nikki Taylor, Karen Mulder og Anna Nicole Smith har reklamert for den svenske klesgiganten.

Siste lettkledde kvinne ut var australske Kylie Minogue, som forstyrret trafikkbildet rundt juletider. Nå gjenstår det bare å se hvor mange bilulykker veldreide Salma kan skape i sommer.