HAR BLITT SJUK: Sam Smith skulle egentlig være gjest og opptre i fredagens «Skavlan». I dag kom beskjeden om at han har måttet avlyse på grunn av strupekatarr. Foto: NTB Scanpix
HAR BLITT SJUK: Sam Smith skulle egentlig være gjest og opptre i fredagens «Skavlan». I dag kom beskjeden om at han har måttet avlyse på grunn av strupekatarr. Foto: NTB ScanpixVis mer

Sam Smith avlyser «Skavlan»-opptreden

- Jeg er veldig lei meg.

(Dagbladet): Den populære britiske artisten Sam Smith (22), som blant annet ble årets store Grammy-vinner, skulle egentlig være gjest i Fredrik Skavlans talkshow «Skavlan» denne uka.

Nå har han avlyst på grunn av sjukdom.

- Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke kommer til showet. Jeg har fått diagnosen strupekatarr, og må hvile stemmen min for å unngå seriøs skade, sier han i en uttalelse til talkshowet, og fortsetter:

- Jeg ser etter en annen dato jeg heller kan komme, siden det betyr mye for meg å kunne opptre for dere. Ser dere forhåpentligvis veldig snart.

Programmet spilles vanligvis inn torsdag, og sendes på tv fredag.

I stedet for Sam Smith kommer den svenske artisten Darin, som for tiden er aktuell med sitt syvende album hvor han synger på svensk for første gang. Han skal framføre låta «Ta mig tillbaka».

I tillegg til Darin kommer også Norwegian-sjef Bjørn Kjos og den profilerte, franske økonomen Thomas Piketty.