Samantha får ny pappa

Samantha Fox sier hun er henrykt over sin nye stefar _ som er hele fem år yngre enn henne.

I går sa hun til den engelske avisa The Sun at hun er overlykkelig over at mora Carole (53) skal gifte seg med kjæresten Paul Pariser (28).

- Jeg er så glad på hennes vegne, og det er bra for meg å få en stefar som jeg har så mye til felles med, sier Samantha Fox (33).

- Jeg hadde hatet å plutselig få en gammel gubbe inn i livet mitt som forventet at jeg skulle kalle ham pappa, fortsetter pop-stjernen og puppedamen fra 80-tallet. Det siste tiåret har hun vært borte fra rampelyset, etter at hun slo gjennom med låta «Touch me». Nå kan det virke som om hun savner kjendistilværelsen. I fjor ble det skriverier her hjemme da den kortvokste jenta med de store puppene opptrådte på danskebåten. Og nå står hun altså frem i den ikke alltid like pålitelige tabloidavisa The Sun og forteller ivrig om sin unge stepappa.

Blant annet forteller hun i avisa at hun hjelper det forelskede paret med planleggingen av det forestående Las Vegas-bryllupet. Attpåtil skal Samantha være brudepike når mamma og unggutten gifter seg!

- Nesten kvalmende

- Jeg har aldri før sett mamma så lykkelig. Tidligere var jeg bekymret over at hun kanskje aldri ville finne en mann som elsket henne og ville slå seg ned med henne. Men så kom Paul inn i bildet. De er så forelsket at det nesten er kvalmende!

Samantha Fox sier også at hun ikke ser på alder som noe annet enn tall.

- På enkelte måter er Paul mer moden enn mamma. Han tar seg av henne. Jeg kunne ikke ha bedt om en bedre stefar!

Samantha Fox sin nye stefar er skuespiller, og hevder at han ikke visste om slektskapet mellom sin nye kjæreste og den tidligere popstjernen. En uke inn i forholdet oppdaget han slektskapet.

- Da jeg så de to sammen, sto det helt klart for meg at jeg likte Carole best. Selv om jeg alltid har sett på Samantha Fox som en dronning, innså jeg at mora er minst like sexy og vakker.

Carole og Paul har vært sammen i nesten ett år. De planlegger et bryllup i klassisk Las Vegas-stil, aller helst vil de bli viet av en Elvis Presley-imitator...