Samantha Fox er tilbake

80-tallet var tilbake i Oslo et par hektiske timer i går kveld. Samantha Fox tok over åndsboligen Kunstnernes Hus - inntil brannalarmen gikk.

Et større jeansfirma åpnet butikk i motegata Hegdehaugsveien, og såpass stor var begivenheten at de hadde fløyet Samantha Fox over for å hvine over den røde snora.

Du husker henne? Med singelen «Touch Me» forbarmet hun seg over popmarkedet fra Vladivostok til Ildlandet noen måneder i 1986.

Det var stinn brakke på Kunstnernes Hus i går, da hun et par timer etter butikkåpningen holdt konsert. Den ble kort. Brannalarmen gikk mens hun spilte sin tredje låt, «Touch Me». Så måtte hun gå av scenen og lokalet ble tømt.

Sikkerheten rundt den lille britiske dama var til å ta og føle på. Den var ekstra streng etter at en ivrig innbygger av Lönsboda i Sverige plukket på henne for ei drøy uke siden. Han stormet fram under framføringen av nettopp «Touch Me» - og gjorde nettopp det.

Klesselgerne ga pressen muligheten for et spørsmål hver. «Men bare how do you like it in Norway - og ikke noe dialog ut over det. OK?»

Men Samantha svarte:

- Jeg har utviklet meg mye som artist og gir ut nytt album igjen om et par uker. Fortsatt har jeg masse fans her i Norge.

- Hva føler du nå som Arafat er sluppet ut av husarresten?

Men da var hun gått.

FOR HEIT? Samantha Fox satte fyr på publikum i Kunstnernes Hus i går kveld. Inntil brannalarmen gikk.