Du leser nå Dagbladet Pluss
Selvstendig valg: Hun var i flere år en av TV 2s mest populære profiler, men i november 2014 valgte hun å avslutte kontrakten som sportsanker. FOTO: CHRISTIAN ROTH
Selvstendig valg: Hun var i flere år en av TV 2s mest populære profiler, men i november 2014 valgte hun å avslutte kontrakten som sportsanker. FOTO: CHRISTIAN ROTH Vis mer

Samantha Skogrand (26): - Jeg trivdes aldri foran kamera

TV-profilen ble tatt av skjermen da kjæresten ble omtalt i TV 2 Sporten, men allerede da hadde hun bestemt seg for at hun var ferdig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg savner det ikke litt en gang, og trives mye mer med arbeidsoppgavene jeg har nå, sier TV 2-journalist Samantha Skogrand (26) til Dagbladet.

Hun var i flere år en av TV 2s mest populære profiler, men i november 2014 valgte hun å avslutte kontrakten som sportsanker.

- Lettende

Den gang veide blant annet all pendlingen mellom Bergen og Oslo tungt, men det har også vært mye grubling siden hun først ble fast inventar i kanalens studio i en alder av 22.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer