Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Samantha Skogrand slutter i TV 2

Vil prioritere annerledes.

FERDIG I TV 2:  Samantha Skogrand slutter i TV 2 Sporten, her på Slottets gallamiddag med kjæresten Emil Hegle Svendsen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
FERDIG I TV 2: Samantha Skogrand slutter i TV 2 Sporten, her på Slottets gallamiddag med kjæresten Emil Hegle Svendsen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Sportsanker i TV 2 Sporten Samantha Skogrand (25) har bestemt seg for å slutte i kanalen. Det skriver TV 2 på sine nettsider.

- Jeg har bestemt meg for å slutte som sportsanker etter nyttår. Pendlingen har vært den avgjørende årsaken, samt et ønske om å jobbe og bo i samme by og være nær familie på Østlandet, sier Skogrand til tv2.no.

Kontrakten går ut ved nyttår, og 25-åringen velger da å ikke fornye den. Hun sier til TV 2 at det er et godt samhold i avdelingen, som hun vil savne.

Skogrand er kjæreste med skiskytter Emil Hegle Svendsen, og det var tidlig i år at paret gjorde forholdet kjent.

Rundt OL-tider ble forholdet en offentlig sak, da Skogrand introduserte en sak som omhandlet kjæresten. Siden ble hun tatt av en sending på grunn av forholdet, og Hegle Svendsen sa de hadde vært forberedt på at dette kunne komme.

- Jeg kan bekrefte at Samantha slutter i TV 2 Sporten før nyttår. Samantha har brukt tiden i redaksjonen godt, og markert seg som et dyktig sportsanker gjennom flere år. Vi skilles som de beste venner og ønsker henne alt godt for fremtiden, sier Sportssjef i TV 2, Vegard Jansen Hagen på kanalens nettsider.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling