Jan Hanvold og TV-kanalen Visjon Norge:

Samferdselsministeren skal gjeste TV-kanalen som fronter frelse og helbredelse

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen besøker omstridt TV-kanal i november.

BESØKER OMSTRIDT KANAL: Samferdselsminister Ketil-Solvik-Olsen (Frp) skal besøke Jan Hanvolds omstridte TV-kanal Visjon Norge den 24. november. Det bekrefter samferdselsdepartementet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BESØKER OMSTRIDT KANAL: Samferdselsminister Ketil-Solvik-Olsen (Frp) skal besøke Jan Hanvolds omstridte TV-kanal Visjon Norge den 24. november. Det bekrefter samferdselsdepartementet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den kristne TV-kanalen Visjon Norge har vært i hardt vær etter at NRK viste dokumentaren «Pengepredikanten» sist uke.

Nå er det klart at samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) skal delta på Visjon Norge den 24. november.

Visjon Norge er en skandinavisk kristen TV-kanal som sender 24 timer i døgnet. På hjemmesiden sin opplyser kanalen om at Visjon Norges hovedformål er å «forkynne evangeliet om Jesus til frelse og helbredelse». Kanalen finansieres først og fremst gjennom gaveinntekter. TV-kanalen har vært kritisert for å fronte helbredelse og djevelutdrivelse, og medeier og programleder Jan Hanvold har vært omtalt som «pengepredikanten» av både NRK, Dagsavisen og NTB.

Skal delta i thanksgiving-program

Det er politisk rådgiver i samferdselsdepartementet, Toril Charlotte Reynolds, som bekrefter at Solvik-Olsen skal besøke den omstridte TV-kanalen. Det har ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Ketil Solvik-Olsen.

- Visjon Norge ligger inne i kalenderen 24.11. Vi sier nei til intervju om saken, skriver Reynolds i en epost til Dagbladet torsdag 3. november.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer