Samlivsbrudd, farens dødsfall og et strandet filmprosjekt fikk livet til å rakne

Unni Straumes nye film klarte å sy det sammen igjen.

MØTTE VEGGEN:  Jeg så meg tilbake og forsto at årene hadde gått, jeg hadde brukt åtte år på noe som gikk opp i røyk. I tillegg befant jeg meg midt i et vondt samlivsbrudd, så ble min far ble syk og døde, og jeg møtte vel som det heter, veggen, både profesjonelt og privat, skriver Unni Straume. Foto: EUROPAFILM
MØTTE VEGGEN: Jeg så meg tilbake og forsto at årene hadde gått, jeg hadde brukt åtte år på noe som gikk opp i røyk. I tillegg befant jeg meg midt i et vondt samlivsbrudd, så ble min far ble syk og døde, og jeg møtte vel som det heter, veggen, både profesjonelt og privat, skriver Unni Straume. Foto: EUROPAFILM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Unni Straume er en av Norges mest sentrale regissører de siste 25 åra. I denne personlige teksten forteller hun om hvordan et samlivsbrudd, farens dødsfall og et strandet filmprosjekt fikk livet til å rakne - og hvordan hennes nye film, Remake.me, klarte å sy det sammen:

Her er Unni Straumes tekst:

I morgen kommer min nye film, remake.me, på kino i mange norske byer. Da skal jeg sitte i salen selv og se den sammen med fremmede mennesker, og kanskje tenke, jøss - var det sånn det ble?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer