Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sammen igjen

Nils Ole Oftebro (55) reddet Elisa Røtterud (20) på Robinsonøya i Stillehavet for et år siden. Nå drar de sammen på tur - til Fort Boyard i Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oftebro og Røtterud får nemlig jobben som programledere når TV3 i august starter opptakene til sjette runde med «Fangene på fortet».

Dermed får Elisa feitere tider enn hun hadde under «Robinsonekspedisjonen» i Stillehavet i fjor vår. Da raste nemlig 20-åringen ned i vekt, og sjokkerte tv-seerne. Elisa var nærmest bare skinn og bein da Nils Ole Oftebro trumfet igjennom endringer i spillereglene.

Oftebro krevde at Elisa Røtterud og resten av deltakerne på øya Cadlao fikk mer mat.

Dét reddet Elisa, som var en hårsbredd fra å bli sendt ut av konkurransen av Robinson-legen. Han betraktet videre deltakelse som uansvarlig.

Slankekur

Nils Ole Oftebro har på sin side vært gjennom en slankekur av den mer frivillige typen. Foran innspillingen av TV3-serien «Det store kuppet», som gjennomføres i København i disse dager, måtte han ned ti kilo!

I august kan både Røtterud og Oftebro meske seg med franske delikatesser når de tar med seg sju norske kjendislag til fangeøya Fort Boyard.

Seersuksess

«Fangene på fortet» ble første gang sendt i Norge i 1994. Men først i den femte sesongen, sist vår, ble det skikkelig sving på seertallene. Oppimot 300000 seere fulgte serien i 11 episoder, og «Fangene på fortet» ble en av vårens store overraskelser.

Nå skal det nye radarparet Røtterud og Oftebro (som deltar for fjerde år på rad) sørge for sju nye programmer, som skal endes på tv til neste vår.

odd.roar.lange@dagbladet.no

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!