Sammen igjen!

Pamela Anderson har blitt sammen med Tommy Lee for n'te gang. I tillegg har puppene vokst.

For ikke lenge siden fortalte Pamela at hun skulle klare seg uten både eks-mannen Tommy og silikoninnlegg i puppene. Nå har begge forsettene sprukket. Brystene er større enn noen sinne, og trommisen er kjæresten hennes igjen.

Kom hånd i hånd på fest

De to har en broket fortid. Pamela har anmeldt mannen for konemishandling og Tommy måtte i fengsel. En dom forbyr Tommy å ha kontakt med blondinen.

På en stor Playboy-fest i Los Angeles i forrige uke kom de to likevel hånd i hånd.

Hugh Heffner skal ha gitt spesialinstrukser til sine fotografer om å ligge lavt, fordi forholdet var så nytt. Aftonbladet skriver at Pamela for noen dager siden selv gikk ut og bekreftet forholdet. For hennes omgivelser kommer gjenforeningen som et sjokk.

- Har nok av menn

Marcus Schenkenberg, den svenske fotomodellen Pamela var sammen med lenge, er ute av bildet. I fjor gikk ryktene om både forlovelse og giftemål for de to. Etter nyttår har hun kommet på andre tanker:

- Jeg har allerede to menn å ta vare på, sier Pamela i følge Aftonbladet, og tenker på sønnene Brandon (5) og Dylan (3), som hun har med Tommy Lee.

- Jeg vil ikke ta hånd om flere. Jeg vil heller at noen tar litt vare på meg.

Etter at det ble slutt med Marcus har Pamela prøvd å få flere til å gjøre akkurat det. Hun har vært sammen med Michael Bolton, eks-kjæresten Jon Peters på nytt og nå nylig Kid Rock.

Biografi fra Tommy

Tommy, som satt inne i fire måneder for mishandlingen av kona, er aktuell med Mötley Crüe-biografien «The Dirt». Her avslører han flere fiffige detaljer. For eksempel hadde sjarmøren med seg sex-leketøy for 4000 kroner på sin første date med Pamela.

I fengselet måtte han tilbringe timer gråtende på telefonen med sin psykiater fordi Pamela hadde ny kjæreste.

Nå har hun altså vendt tilbake til sin eks-mann. Og den nyforelskede jenta har skaffet seg en tatovering på skuldrene, dedikert til Tommy Lee.

<B>STØRRE PUPPER:</B> Pamela 10. april i år, på Aretha Franklin-hyllest med de nye puppene.
<B>STREITA SEG OPP:</B> Tommy Lee har slutta med dop og forsøker å ta opp igjen karrieren sin. Sånt liker tydeligvis Pamela.